Manfred Haus

Bătrânul Manfred a venit să stea 4 zile și a rămas 8 luni în Camping Fain. Răcoarea toamnei l-a determinat să lase o moștenire nestemată în colțul nostru de rai, iar acum te poți bucura și tu cu familia sau prietenii tăi de primul loc cald din Fain.

Dome

Pentru că vrei altceva, avem 4 Domuri. Toate diferite astfel încât să nu uiți poveștile cu prietenii înainte de culcare sau să-ți alinți copii care plâng la plecare cu promisiunea că vei reveni.

Rosenberger Haus

Două suflete faine au pus pasiune și muuultă atenție la detalii ca să creeze acestă căsuță în care nu există timp și spatiu. În semn de recunoștință pentru creatori, căsuța poartă numele lor: Rosenberger Haus

Disponibil în perioada 01.06. - 30.09  200RON
Rezervă acum
Cort Canvas

Trăiește o altfel de experiență la cort și bucură-te de natură la adăpostul confortului unui pat în mijlocul pădurii. Nu vei uita niciodată cum este să adormi la susurul apei sau să moțăi pe o ploaie torențială tolănit și relaxat.

50RON / PERS
Rezervă acum
Cort Personal

Iubitor de cort și munte
Hai la Fain să trăiești multe
Urcă sus și explorează
Spiritul Fain te veghează

Barni es Ralu Haza

Surioara lui Rosenberger Haus e în calea potecii spre Punctul G și te lasă să privești pădurea din pat.

Disponibil în perioada 30.09 - 01.0650RON / PERS
Rezervă acum
Rulotă

Iubitorii de experiențe faine cu rulota se pot bucura de un loc drăguț în Camping Fain, în special în anotimpurile: primavara, toamna și iarna. Poți avea confortul casei tale, în inima munților.

Dome 2

Dome 2, sau dome-ul Double, este locul perfect pentru un weekend relaxant in doi. Are un mobilier de o sută de ani, care și-a regăsit casa într-un loc aparte, în natură, departe de ce a întâlnit până acum.

Babos House

Babos House este soluția ideala atât pentru o experiență cu familia sau cu gașca de prieteni. Încălzește soba și bucură-te de o experiență faină alături de cei dragi.

Casa Cioflică

Casa Cioflică este atent amenajată ca să te bucuri de o experiență altfel alături de oameni faini. Două paturi duble cu priveliște spre pădure îți vor crea o amintire de neuitat.

Manfred

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.