La Camping Fain avem câini, pisici, veverite, parsi, gaze, mai scăpa si-o căpușe, fluturi multicolori și altele.Sunt de-ai casei – vi-n natura. Poti sa aduci și tu animalul tău iubit doar sa fie cuminte și sa cureți după el. Pet friendly ni se spune. Asta e: la Camping Fain iubim și animalele.

Beniamin este un tânăr artist care in vara anului 2020 a ajuns la noi. Un spirit fain, care are tot timpul glumele la el, dar și soluțiile. Ii place sa se implice în toate activitățile, iar atunci când se relaxează îl veți găsi pe malul râului Jirka construind turnulețe din pietre. Un lucru e sigur, odată ce l-ați cunoscut, nu…

Lorena e cu farmec la copii. Educatoare Montesori. Stie-n Fain de toate și le-a și făcut în timp. Poti s-o’ntrebi ce vrei ca i se zice „Sefa” și cunoaște spiritul Fain. O găsești probabil în weekend dar mai ales la vara cu jocuri la copii.

Frodo e studentul mutat în Cluj sa facă facultate online din chirie. Fain l-a chemat sa-si câștige bursa la facultate și sa contribuie cu tot ce poate la proiectul nostru. Dăruirea și personalitatea lui speciala l-au transformat intr-un personaj care nu-l poți uita si-ti dorești sa-l revezi prin camping.

Aida in 10 cuvinte Energi: mâini, picioroange-StiltsPRO, teatru, glume, dans, miros, Tătărani. „The best way of making your dreams come true is waking up.” Off… am zis 10 cuvinte, dar au fost mai multe. Asta e acum.. Vă aștept la Fain!

Ralu este ghid turistic, pictor, povestitoare desăvârșită și foarte atenta la frumos și la curat. Florile se bucura de îngrijirea ei și corturile de atenția ei la detalii. Intreab-o de legendele ce mișună prin camping sau prin diferite colturi ale lumii și asculta minunat poveștile ei.

Barni este ghid montan, barman, meșter iscusit în camping și o gazda de neuitat. Face tot ca rotitele sa se învârtă prin camping ca experienta ta sa fie una minunata. Intreaba-l de trasee, de ursi și veverițe sau de ce-i mai bun din bar.

Denisa este artista și arta din Fain. Privește prin Taverna, prin Facebook sau pe site, pe hanoracul de pe tine sau prin Domu-n care stai, în baie sau prin camping și tot de ea o sa dai. Intreab-o de pictura, creație, iubește Fain sau Camping Fain. Se-ntampla multe aici pentru ca Denisa.

George, un Spirit Fain, plin de energie, bunatate, iubire, si cu simtul umorului, el a gandit acest proiect FAIN, care este proiectul lui de suflet. Il gasiti prin camping facand de toate, de la vopsit semne, la facut foc de tabara, la cantat la cajon, la pregatit corturile pentru oaspeti, sau chiar servind o bautura aleasa in barul din Taverna…