La Camping Fain avem câini, pisici, veverițe, parși, gaze, mai scăpa și-o căpușă, fluturi multicolori și altele. Sunt de-ai casei – vi-n natură. Poți să aduci și tu animalul tău iubit doar să fie cuminte și să cureți după el. Pet friendly ni se spune. Asta e: la Camping Fain iubim și animalele.

Beniamin este un tânăr artist care în vara anului 2020 a ajuns la noi. Un spirit fain, care are tot timpul glumele la el, dar și soluțiile. Îi place să se implice în toate activitățile, iar atunci când se relaxează, îl veți găsi pe malul râului Jirka construind turnulețe din pietre. Un lucru e sigur, odată ce l-ați cunoscut, nu…

Lorena e cu farmec la copii. Educatoare Montesori. Știe-n Fain de toate și le-a și făcut în timp. Poți s-o’ntrebi ce vrei că i se zice “Șefa” și cunoaște spiritul Fain. O găsești probabil în weekend dar mai ales vara cu jocuri la copii.

Frodo e studentul mutat în Cluj să facă facultate online din chirie. Fain l-a chemat să-și câștige bursa la facultate și să contribuie cu tot ce poate la proiectul nostru. Dăruirea și personalitatea lui specială l-au transformat într-un personaj pe care nu-l poți uita și-ți dorești să-l revezi prin camping.

Aida în 10 cuvinte Energi: mâini, picioroange-Stilts PRO, teatru, glume, dans, miros, Tătărani. “The best way of making your dreams come true is waking up.” Off… am zis 10 cuvinte, dar au fost mai multe. Asta e acum.. Vă aștept la Fain!

Ralu este ghid turistic, pictor, povestitoare desăvârșită și foarte atentă la frumos și la curat. Florile se bucură de îngrijirea ei și corturile de atenția ei la detalii. Întreab-o de legendele ce mișună prin camping sau prin diferite colțuri ale lumii și ascultă minunat poveștile ei.

Barni este ghid montan, barman, meșter iscusit în camping și o gazda de neuitat. Face tot ca rotitele să se învârtă prin camping ca experiența ta să fie una minunată. Întreabă-l de trasee, de urși și veverițe sau de ce-i mai bun din bar.

Denisa este artista și arta din Fain. Privește prin Tavernă, pe Facebook sau pe site, pe hanoracul de pe tine sau prin Domu-n care stai, în baie sau prin camping și tot de ea o să dai. Întreab-o de pictură, creație, iubește Fain sau Camping Fain. Se-ntamplă multe aici pentru că Denisa.

George, un Spirit Fain, plin de energie, bunătate, iubire, și cu simțul umorului, el a gândit acest proiect FAIN, care este proiectul lui de suflet. Îl gșsiți prin camping făcând de toate, de la vopsit semne, la făcut foc de tabără, la cântat la cajon, la pregătit corturile pentru oaspeți, sau chiar servind o băutură aleasă în barul din Taverna…