350 Ron/Noapte

Babos House este soluția ideala atât pentru o experiență cu familia sau cu gașca de prieteni. Încălzește soba și bucură-te de o experiență faină alături de cei dragi.

350 Ron/Noapte

Casa Cioflică este atent amenajată ca să te bucuri de o experiență altfel alături de oameni faini. Două paturi duble cu priveliște spre pădure îți vor crea o amintire de neuitat.

350 Ron/Noapte

Bătrânul Manfred a venit să stea 4 zile și a rămas 8 luni în Camping Fain. Răcoarea toamnei l-a determinat să lase o moștenire nestemată în colțul nostru de rai, iar acum te poți bucura și tu cu familia sau prietenii tăi de primul loc cald din Fain.

240 Ron/Noapte

Două suflete faine au pus pasiune și muuultă atenție la detalii ca să creeze acestă căsuță în care nu există timp și spatiu. În semn de recunoștință pentru creatori, căsuța poartă numele lor: Rosenberger Haus

240 Ron/Noapte

Surioara lui Rosenberger Haus e în calea potecii spre Punctul G și te lasă să privești pădurea din pat.

300 Ron/Noapte

Dome 2, sau dome-ul Double, este locul perfect pentru un weekend relaxant in doi. Are un mobilier de o sută de ani, care și-a regăsit casa într-un loc aparte, în natură, departe de ce a întâlnit până acum.

300 Ron/Noapte
240 Ron/Noapte

Trăiește o altfel de experiență la cort și bucură-te de natură la adăpostul confortului unui pat în mijlocul pădurii. Nu vei uita niciodată cum este să adormi la susurul apei sau să moțăi pe o ploaie torențială tolănit și relaxat.

50 Ron/Pers

Iubitor de cort și munte
Hai la Fain să trăiești multe
Urcă sus și explorează
Spiritul Fain te veghează