Dome 2

Dome 2, sau dome-ul Double, este locul perfect pentru un weekend relaxant in doi. Are un mobilier de o sută de ani, care și-a regăsit casa într-un loc aparte, în natură, departe de ce a întâlnit până acum.

Barni es Ralu Haza

Surioara lui Rosenberger Haus e în calea potecii spre Punctul G și te lasă să privești pădurea din pat.

Disponibil în perioada 01.06. - 30.09  200RON
Rezervă acum
Cort Canvas

Trăiește o altfel de experiență la cort și bucură-te de natură la adăpostul confortului unui pat în mijlocul pădurii. Nu vei uita niciodată cum este să adormi la susurul apei sau să moțăi pe o ploaie torențială tolănit și relaxat.

Rosenberger Haus

Două suflete faine au pus pasiune și muuultă atenție la detalii ca să creeze acestă căsuță în care nu există timp și spatiu. În semn de recunoștință pentru creatori, căsuța poartă numele lor: Rosenberger Haus

Dome

Pentru că vrei altceva, avem 4 Domuri. Toate diferite astfel încât să nu uiți poveștile cu prietenii înainte de culcare sau să-ți alinți copii care plâng la plecare cu promisiunea că vei reveni.

Manfred Haus

Bătrânul Manfred a venit să stea 4 zile și a rămas 8 luni în Camping Fain. Răcoarea toamnei l-a determinat să lase o moștenire nestemată în colțul nostru de rai, iar acum te poți bucura și tu cu familia sau prietenii tăi de primul loc cald din Fain.