Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Tabara pentru Barbati – (Re)Scrie-ti povestea

aprilie 25 @ 8:00 am aprilie 28 @ 5:00 pm EEST

(RE)SCRIE-ȚI POVESTEA

Definește-ți cu încredere și claritate
viziunea, direcția și impactul

Tabără pentru bărbați / Camping Fain / Sălard, Mureș

Salut, bărbate!

Te invităm cu bucurie într-o tabără în care să îți (Re) Scrii povestea de viață. Să fii creator conștient, nu doar consumator pe pilot automat. În plină primăvară, evaluează direcția în care mergi în viață, semințele pe care le cultivi prin acțiunile tale recurente și roadele pe care vrei să le vezi în toamnă și dincolo de ea.

Elementele centrale pe care vom construi împreună:

🔥 Încrederea că poți avea o viziunea puternică, limpede și poți acționa cu claritate

🔥 Direcția în care mergi și povestea de viață pe care o creezi cu fiecare acțiune a ta

🔥 Impactul pe care îl ai pe termen scurt (toamnă ) și lung (25+ ani)

Acesta e un eveniment destinat exclusiv bărbaților. O ocazie să stăm împreună în tăcere, să vorbim cu rost, să facem exerciții pentru armonia corpului, minții și spiritului. Un moment bun să ne jucăm, să cântăm și să dansăm, în conexiune deplină cu elementele primordiale, între cer și pământ, între apele reci de munte și pădurile cuprinzătoare.

Vom integra arhetipurile masculine esențiale în energia vie a momentului, creând cea mai puternică manifestare în minte, corp și inimă a potențialului pe care îl putem accesa acum – dincolo de limitări și aparențe.

Vom aduce în conversație și transformare
🌞 abilitatea de leadership în viața personală și grija pentru sine
🌞 leadership în relații, familie și comunitate
🌞 grija pentru natură și modelul personal de leadership care protejează și susține evoluția vieții

CÂND?
joi, 25 – duminică, 28 aprilie
Sosire – joi până la ora 18
Plecare – duminică după ora 12

UNDE?

Locul de desfășurare e unul minunat, Camping Fain în localitatea Sălard, județul Mureș.
www.campingfain.ro

Ajungi ușor cu mașina. Cu transport în comun poți ajunge până la Sălard, Lunca Bradului sau Toplița.

CE VOM FACE?

🔥 Intenție de program
* joi seara – ajungerea în zonă și cunoașterea reciprocă. deschiderea Cercului
* vineri – încrederea în viziune și direcția
* sâmbătă – impactul pe termen scurt și lung
* duminică – integrare, celebrare, închiderea Cercului

Dimineața: antrenament și practică. După – amiaza: ieșire în natură, alte activități de interacțiune. Seara: cerc de conversații, muzică, alte exerciții potrivite pentru final de zi
Bineînțeles, activități spontane pe care le putem integra / adapta din mers.

INVESTIȚIA TA
(care include cazare, două mese consistente / zi cu hrană ovo-lacto-vegetariană și facilitarea activităților):
– 1000 de lei – dacă ești membru în comunitatea Bărbați în comuniune
– 1450 de lei – dacă (încă) nu ești membru al comunității

Pentru mic dejun fiecare aduce ingrediente de acasă.

IMPORTANT
În acest eveniment nu se consumă substanțe care pot afecta starea de conștiență.

ÎNSCRIERI
Te invităm să te înscrii în formularul din link: https://forms.gle/gFtSbf1evsq3hRU67

FACILITATORII
Yungen Pop mă numesc, antreprenor din 2017 și cu o experiență de peste 14 ani în antrenamente fizice, mental-emoționale și energetice. Am susținut timp de 8 ani oamenii din rolul de antrenor de fitness și în ultimii ani m-am format ca Instructor Holistic și Mentor-Coach Integrativ. Sunt co-fondatorul abordării Coherent We Space în care împreună cu soția susținem indivizii, cuplurile și familiile să trăiască lucid, armonios și să își ghideze copiii cu înțelepciune și iubire.
Timp de 7 ani am participat activ la multiple cursuri și evenimente pe tema masculinității sănătoase și de 3 ani facilitez cercuri, tabere și activități pentru bărbați, atât în online cât și în Natură. Stă în vocația mea să sprijin stă în vocația mea să sprijin bărbații pe calea curajoasă a transformării, autonomiei și leadershipului prin dezvoltarea unei masculinități autentice.

Sasha Barbăroș
Bărbat integru, focusat incontinuu pe dezvoltare personala și antreprenoriat. Iubesc sa petrec timpul în natură și sa ma descurc în ea prin in orice împrejurare. Sunt interesat în case naturale, permacultura, aquaponics și alte practici sănătoase pentru om și natura, cu practica de mai mult de 10 ani. Am adaptat Aikido si practici de kung-fu în viata mea si ma antrenez cu fiul meu de 8 ani. Simt o conexiune puternica la subtil si energiile ce ne înconjoară

Sabin Mureșan
Facilitez cercuri de bărbați în ultimii opt ani, combinând formarea primită în rețeaua The Mankind Project cu experiența de coaching somatic și alte experiențe de facilitare de grup.

Mă ghidează viziunea unei lumi cu oameni întregi și suverani, trăind în comunități armonioase. Am trăit și lucrat în ultimii douăzeci de ani pe patru continente în domeniul transformării pașnice a conflictelor și autocunoașterii. Lucrez ca trainer acreditat al Institutului HeartMath. Ghidez oamenii să treacă cu mai multă ușurință prin propria transformare, individual și colectiv.

Am co-creat și promovez Integration Game ca experiență de autocunoaștere și relaționare. Mă pasionează muzica și alpinismul, iubesc mișcarea liberă în natură. Mă găsești pe rețelele de socializare și pe www.sabinmuresan.ro

💫

Împreună am inițiat în anul 2021 comunitatea Bărbați în Comuniune, un loc de întâlnire a bărbaților aflați în serviciul vieții prin leadership și transformare. Comunitatea continuă să crească, atât în online cât și prin tabere în natură și alte evenimente în format fizic.

Ești binevenit alături de noi!

Yunge, Sasha, Sabin