Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

OWPN Capm

iul. 26, 2021 - iul. 30, 2021

Intra pe serverul nostru de Discord, inscrie-te la OWPN Camp, pregateste cortul si haide la o experienta inedita. Mergem la Camping Fain sa invatam muzica electronica si compasiune.
În ziua de astăzi, totul se întâmplă mai rapid și totodată cantitatea de informație ce trebuie procesată și asimilată este incomparabil mai mare pe zi ce trece. Cu cât învățăm mai mult, cu atât simțim mai puțin, iar răspunsul se află întotdeauna în sentimentele noastre, nu în mintea noastră – astfel luând naștere inițiativa Primei Academii Gratuite de Educație Emoțională și Profesională pentru artiști și viitori artiști, chiar în România.
1. Educație & Cultură
Pentru noi, această mișcare nu înseamnă doar a oferi tinerilor un set de cursuri ‘à la carte’ spre o carieră în domeniu, cât reprezintă oportunitățile de care aceștia pot beneficia făcând parte dintr-o comunitate unită al cărui scop este de a educa și perfecționa spiritul artistic, dar și cel intrapersonal.
2. Lipsa unei comunități la nivel național de networking și suport, pentru și între artiști. Înființarea unui sediu general la Cluj-Napoca, precedat de o expansiune în toată țară.
Incepand cu orașele Targu Mures, Timișoara, Iași și București. Absolvenții academiei vor intra automat în această comunitate, urmând să fie ambasadori ai mișcării în propriile orașe; acolo unde vor crea și administra la rândul lor comunități mai mici, la nivel zonal.
3. Sănătate emoțională (cea mai critică problema identificată):
S-a observat o creștere alarmantă a cazurilor de anxietate, lipsa de încredere, consumul drogurilor, depresie, etc; probabilitatea degradării sănătății mintale devenind o problemă de la vârste din ce în ce mai fragede, astfel că, se vor lua următoarele inițiative: ședințe de grup și workshop-uri îndrumate de psihologi autorizați, cursuri și discuții alături de nutriționiști certificați, seminarii și webinarii motivaționale sau de dezvoltare personală alături de antreprenori, artiști, și oameni din industriile aferente. Sentimentul de apartenența și suport. Crearea unui mediu care prolifică sănătatea emoțională și fizică.
În vederea încurajării artiștilor de a continua să se exprime prin muzică, aceștia vor fi reprezentați la nivel modial de către noul Label de Muzică Electronică din România -OWPN-, urmând ca label-ul să-și asume responsabilitatea de lansare, licențiere și promovare pe rețelele de Social & Media precum: Youtube, Sportify, iMusic, Deezer, Tidal etc, pentru a oferi un mijloc de autosusținere financiară fiecărui artist în parte.
Modelul de afacere al OWPN Academy este unul sustenabil, cu o viziune îndelungată pe durata a 10 ani prin vânzare de muzică, organizare de evenimente locale/naționale și internaționale, etc. Având în vedere că, industria muzicală produce venituri în valoare de MILIOANE DE EURO, aceasta reprezintă o bună oportunitate de a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea bugetelor naționale culturale.
Relația cu oamenii care ne-au dat viață, este de fapt relația noastră cu viața – scopul academiei noastre fiind acela de a pune literalmente fundația nu doar a unui artist de succes, cât mai înainte de toate, a unui om de succes. Una dintre marile ambiții ale acestui proiect, este de a construi mediul propice unde studenții vor putea crește personal, alături de carieră și pasiunile lor.

Detalii

Începe:
iul. 26, 2021
Se termină:
iul. 30, 2021
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,
Site web:
https://www.facebook.com/events/321739332872460

Organizator

OWPN
Telefon:
0748616792
Vezi site-ul web Organizator