Returnarea și înlocuirea produselor

Camping Fain dorește își mulțumească toți clienții, în procent de 100%. Știm acest țel e greu de atins și vor exista clienți care vor dori restituie produsele cumpărate de la noi. Înțelegem acest lucru și dorim venim în ajutorul acelora dintre dumneavoastră care dintr-un motiv sau altul doresc returneze produsele.

Condițiile
în care le puteți returna sunt:

Renunțarea produselor cumpărate fară invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014) Dacă produsul comandat nu este ceea ce țiai dorit, îl poți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fară invocarea unui motiv și fară penalități.

Pașii
de urmat pentru RETURNEREA produsului:

Completați formularul de retur – Formularul de Retur; acest lucru este necesar pentru a putea procesa în termen cât mai scurt returul și a trimite un produs înlocuitor sau pentru a returna banii. Ambalați produsele pe care doriți le returnați – produsul, în punga sau cutia originală, trebuie pus în alta cutie astfel încât nici produsul nici ambalajul nu sufere stricăciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea. În colet adaugați – certificatul de garanție (unde e cazul) și o copie a facturii; Trimiteți produsele cu o firma de curierat rapid către adresa de retur a partenerului Camping Fain – indicată în formularul de retur* Pentru comenzile plătite cu cardul suma fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. *În cazul în care returnați mai multe produse, de la parteneri diferiți, produsele vor trebui expediate separat către adresa fiecărui partener Camping Fain. Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client! rugăm NU trimiteți retururi cu Poșta Română. Rambursarea contravalorii produsului returnat se face în cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Important: Produsele returnate, cât și ambalajul lor (unde este cazul, de exemplu cutiile/saculetii pentru încălțăminte/bijuterii) trebuie fie în aceeași stare în care au fost livrate, fară urme ale utilizării. Coletul în care returnați produsul trebuie mai conțină: etichetele intacte ale produselor. Produse defecte sau care prezintă deteriorări în momentul primirii/recepției Facem tot posibilul produsele fie livrate fară defecte. Însă în cazul în care primiti un produs defect, tot ce aveți de făcut este contactați echipa Camping Fain sau direct partenerul Camping Fain și vom aranja produsul fie înlocuit. Și în acest caz rugam completați Formularul de Retur . Dacă produsul primit este nefuncțional în primele 24-72 de ore de la recepție, puteți reclama acest lucru și solicita înlocuirea produsului cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, sunt suportate de Camping Fain sau partenerul Camping Fain. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, recomandăm refuzați recepția lor.

Produse livrate greșit

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat rugam semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Procedura de returnare începe tot prin completarea Formularului de Retur și completarea tuturor câmpurilor de acolo. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de Camping Fain sau partenerul Camping Fain. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. rugăm completați pentru acest lucru Formularul de Retur . Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veți plati diferență, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Camping Fain, partenerul Camping Fain.

Observații
generale

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Produse ce fac excepție de la exercitarea dreptului de retur: Conform articolului 16 din Ordonanță de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere: Produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; Produsele desigilate de consumator a căror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru alți consumatori. Prin urmare: Din motive de igienă, produsele din categoria lenjerie intimă nu se pot returna.* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie și lenjeria de corp (chiloți, slipi, sutiene, bustiere dresuri, șosete, etc). Din motive de siguranță, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna dacă sunt desigilate, folosite sau testate.