Povestea Fain incepe prin 2016 cand am pornit in cautarea unui loc unde sa dezvoltam ce inseamna astazi Camping Fain. Cautarea a fost lunga si plina de revelatii. S-au adunat un amalgam de idei care puse cap la cap au dat nastere ideii de a crea un loc authentic cu un spirit aparte si o comunitate formata din oameni care impartasesc aceleasi valori.

2017 a fost anul in care am reusit sa gasim sis a cumparam terenul locatiei Camping Fain. A fost dragoste la prima vedere cu acest loc impadurit de pe Valea Jirca din satul Salard, Comuna Lunca Bradului. Stiam ca o data ce avem unde sa ne desfasuram planurile proiectul se va materialize. Astfel in 01 iunie 2018 am reusit sa deschidem Camping Fain. Nu intamplator ne sarbatorim in fiecare an la 01 Iunie aniversarea.

Initial am crezut ca va fi un proiect de vara insa cum toamna se asterne repede la munte, prin septembrie am decis sa incercam sa devenim primul camping deschis all season din Romania. Am studiat si am gasit solutii sa oferim caldura in corturi iar experienta ne-a ajutat sa ajungem la nivelul unde suntem astazi cand putem oferi conditii confortabile de campare in cele 3 casute si 4 corturi tip Dome (se numesc Dome de la forma lor) pe care le avem disponibile pe tot parcursul anului in camping. Vara, intindem si 10 corturi din material textile care ofera un confort suplimentar prin paturile cu slatele si asternuturi incalzite cu paturi electrice astfel incat sa te bucuri de experienta chiar si in noptile racoroase. Decorul si mesajele pe care le intalnesti sunt menite sa te introduca in atmosfera magica gandita de Echipa de la Fain. Evident ca avem spatii de campare si pentru cei care vor sa campeze cu cortul propriu.

Energia creata in jurul acestui proiect a atras tot mai multi oameni extraordinari de-alungul timpului care s-au implicat si au contribuit cum au putut mai bine la evolutia noastra. Sufletul acestui loc consta practic in energia Echipei care se ocupa de Fain. Lor li se datoreaza toate trairile pe care voi le puteti experimenta si de care va puteti bucura de fiecare data cand reveniti la noi. Si ne preocupa ca de fiecare data cand vi la noi sa-ti oferim experiente diversificate de la drumetii la evenimente tematice, arta sau evenimente de cunoastere de sine si iubire. Ne place sa regasesti de fiecare data ceva nou cu care sa te surprindem placut sis a-ti oferim posibilitatea sa te implicit daca-ti doresti.

Daca esti tentat sa scri sit u o pagina (sau mai multe) din povestea Fain este de ajuns sa ne calci pragul si noi iti vom oferi oportunitatea sa faci parte din comunitatea Oamenilor cu Spirit Fain si sa te implici direct in proiectul nostru. Si daca doar vrei sa te bucuri de o experienta altfel intr-un loc fain, te asiguram ca toata concentrarea Echipei noastre este orientata catre tine.